[row custom_width=”1000px” h_align=”center”]

[col span=”9″ span__sm=”12″ align=”left”]

Nálunk, a Fészek Csillag Alapítvány műhelyében – amely a „Fészek” Fogyatékosok Nappali Ellátójának keretében működik -, megváltozott munkaképességű felnőttek kézműves termékeket készítenek. 

[ux_image id=”194″]

Az idejáró fogyatékos személyek és segítőik együtt dolgoznak azon, hogy a kikerülő termékek mások számára is értéket képviseljenek. Ebben a kézműves műhelyben a termékek elkészítése során az itt dolgozó megváltozott munkaképességű munkatársak (autista, értelmi-, érzékszervi-, és mozgásfogyatékos személyek), képességeiknek megfelelő munkafolyamatokba különböző idő intervallumban kapcsolódnak be. 

[ux_image id=”192″]

Van, aki a termékelőkészítésben, van, aki a kézműves tárgyaink összeállításában tud dolgozni. Fő tevékenységük a kerámia és méhviaszból készült termékek előállítása. Biatorbágy központi részén, helyben a kerámiaműhely melletti boltunkban vásárlóink betekintést kaphatnak az előállítási folyamatokba, láthatják az alkotókat is.

[/col]
[col span=”9″ span__sm=”12″]

[row_inner style=”collapse” width=”full-width”]

[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”193″ width=”98″]

[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”195″ width=”98″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]
[col span=”9″ span__sm=”12″]

Műhelyünk másik különlegessége, hogy nemcsak a bemutatott termékeket lehet nálunk megvásárolni, hanem egyéni vagy céges kívánságokat is igyekszünk teljesíteni. Reméljük, hogy webshopunk látogatói örömüket lelik termékeink megtekintésében és megvásárlásában. 

[ux_image id=”191″]

Webshopunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a fogyatékos emberek értékteremtő munkájára.

[ux_image id=”190″]

[/col]

[/row]